Se fac angajari in magazinele de fashion. VEZI joburi la Takko, Zara si C&A

Data publicarii: 16-08-2011 | HR/Cariere



Perioada de reduceri din magazinele de haine de la sfarsitul verii coincide cu o perioada de angajari. Retailul vestimentar este unul dintre cele mai active domenii in piata joburilor in momentul de fata.

Retailerul german de imbracaminte cu profil de discount Takko Fashion angajeaza lucratori comerciali in orasele Deva, Oradea, Timisoara, Constanta, Slobozia si Bucuresti.

Cei interesati de joburi trebuie sa fie la curent cu tendintele modei, sa fie proactivi si sa aiba o atitudine orientata catre clienti. Compania a adoptat in ultimii ani o strategie diferita de a celorlalti mari jucatori de profil, indreptandu-se catre orasele medii si mici.

Takko mai angajeaza si director de magazin la Ploiesti, care sa aiba experienta in domeniul vanzarilor si sa fie absolvent de studii superioare, preferabil economice. Se mai cer, de asemenea, cunostinte de operare PC si cunoasterea limbii engleze sau germane. Vezi toate ofertele la Takko Fashion aici.

Grupul spaniol Inditex, cel mai mare jucator din retailul de imbracaminte local, continua ofensiva de angajari in mai multe orase din tara. Compania care opereaza magazinele Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Massimi Dutti si Oysho va deschide 6 magazine in Constanta, unde recruteaza 30 de casieri si asistenti de vanzari.

Spaniolii se afla in plin proces de recrutare in Oradea si Arad, unde vor inaugura cate 4 noi magazine si cauta de asemenea cate 30 de persoane dispuse sa lucreze in vanzari. Pentru magazinele din Craiova, Inditex are 6 posturi vacante, de sefi de magazin si asistenti manager. Vezi toate joburile aici.

Peek & Cloppenburg, unul dintre cele mai importante branduri de fashion din Germania, recruteaza pentru magazinul din Baneasa Shopping City sef de raion si sef adjunct in cash-flow management si administratie.

Posturile cer experienta de cativa ani intr-o pozitie de conducere din domeniul confectiilor, respectiv experienta in cash-flow management, studii comerciale, precum si cunoasterea limbilor engleza si germana. Vezi detalii despre joburi aici.

Cei interesati de o cariera in lantul de magazine C&A isi pot trimite CV-ul pentru pozitii de sefi magazin, manageri zonali, designeri, manageri de produs, experti comerciali si vanzatori la adresa de e-mail a companiei. Vezi detalii aici.

Sursa: Realitatea.net



Ultimele stiri pe BankNews.ro: