CEC Bank reduce costurile aferente creditelor de refinantare garantate cu ipoteci

Data publicarii: 17-08-2011 | Finante-Banci

 Incepand din data de 11 august a.c., CEC Bank reduce dobanzile si comisioanele aferente creditelor de refinantare garantate cu ipoteci si/sau depozite colaterale, in lei si euro.

La creditele in lei, dobanda se reduce cu 0,90 p.p., pana la nivelul de 8,49% (ROBOR 3M + 3,00 p.p.), iar la creditele in euro dobanda se reduce cu 0,40 p.p., pana la nivelul de 7,06% (EURIBOR 3M + 5,50 p.p.).

Comisionul de analiza dosar se reduce cu 50%, de la 500 lei la 250 lei. Comisionul lunar de administrare credit se reduce, de asemenea, cu 50%, de la 0,1% la 0,05%. Comisionul de rambursare anticipata ramane in continuare 0.

Creditele de refinantare garantate cu ipoteci si/sau depozite colaterale permit refinantarea integrala a oricarui tip de credite aflate in derulare (card credit, descoperit de cont, credite de consum sau credite de investitii), indiferent de valuta in care au fost acordate. Perioada de creditare este de pana la 30 ani, cu o perioada de gratie de maximum 12 luni. Marja este fixa pe toata perioada de creditare iar valoarea maxima a creditului este stabilita in functie de capacitatea de rambursare a fiecarui client.

 Prin avantajele oferite, CEC Bank vine in intampinarea solicitarilor clientilor de a-si reduce cheltuielile lunare aferente creditelor in derulare.

Informatii suplimentare despre creditele de refinantare pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland numarul de telefon de la Call Center 0.800.800.848 sau accesand site-ul bancii, www.cec.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: