O companie britanica prezenta si in Romania, nominalizata ca nou lider regional in externalizarea serviciilor IT

Data publicarii: 19-08-2011 | IT&C



Endava, una dintre principalele companii de servicii IT pe plan local care lucreaza in regim de outsourcing - externalizare a serviciilor -, a fost nominalizata in cadrul Top 100 Global Services.

O companie care are activitati in Romania figureaza in top100 al celor mai importante firme specializate in externalizarea serviciilor IT.

Endava, una dintre principalele companii de servicii IT de pe plan local care lucreaza in regim de outsourcing - externalizare a serviciilor -, a fost nominalizata in cadrul Top100 Global Services, un clasament anual de referinta pentru industria mondiala de IT outsourcing. La categoria "Noi lideri regionali - Europa de Est" au fost nominalizate cinci companii, insa Endava este singura care desfasoara activitati si in Romania, se arata intr-un comunicat remis gandul.

Pentru realizarea topului au fost analizate evolutiile afacerilor si ale principalilor indicatori economici inregistrati de companiile de externalizare a serviciilor IT din intreaga lume. Totodata au fost luate in calcul si alte criterii, precum evolutia numarului de clienti, a numarului de angajati, complexitatea proiectelor realizate si practicile de management aplicate. 

 Integral in Gandul.info.