Ritm impresionant de crestere: Google+ a ajuns la 25 de milioane de utilizatori. Ar trebui Facebook sa se teama?

Data publicarii: 22-08-2011 | IT&C



 

Google+ a devenit rapid cea mai la moda retea de socializare, strangand mai mult de 25 de milioane de utilizatori in cateva saptamani.


Nu exista nici o indoiala ca Google+ a devenit rapid cea mai de succes retea de socializare pe care a lansat-o vreodata Google, strangand mai mult de 25 de milioane de utilizatori in cateva saptamani. Desi este inca la mare distanta in urma bazei de utilizatori ai Facebook, care numara peste 750 de milioane utilizatori, platforma sociala de cautare a companiei se pare ca a atras atentia Facebook, in special cu recenta lansare a Google+ social games, scrie portalul gigaom.com.


Google+ a fost salutat de multi utilizatori, printre altele pentru ca are un design atractiv si este usor de folosit, mai scrie sursa citata. Faptul ca a fost permisa utilizarea de pseudonime a nascut critici din partea unora dintre utilizatori, insa pana la urma a fost bine primita. Potrivit comScore, Google+ a ajuns la 25 de milioane de utilizatori, o crestere de peste 10 ori mai rapida comparativ cu orice alt serviciu din istoria retelelor sociale. 

Integral in Gandul.info.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: