Poti plati mai usor impozitele si taxele. Ce banci vor avea sistemul simplificat de plata

Data publicarii: 22-08-2011 | Finante-Banci


Persoanele fizice vor putea achita impozitele si taxele prin Internet banking sau la ghiseele bancilor printr-un sistem simplificat, iar prima prima institutie de credit care va asigura acest serviciu este Banca Comerciala Romana (BCR).


 



"Incepand cu 18 august, sistemul va fi operational pentru clientii Bancii Comerciale Romane, urmand ca din luna septembrie sa fie operational si pentru clientii CEC si Bancpost. Cele trei institutii de credit vor oferi servicii pentru aproximativ opt milioane de clienti persoane fizice", se arata intr-un comunicat al Ministerului Finanetelor Publice (MFP) remis MEDIAFAX.

 

In cazul BCR, plata taxelor si impozitelor prin Internet banking va fi disponbibila utilizatorilor Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR, potrivit unui comunicat transmis de BCR.

 

Prin intermediul aplicatiei dezvoltate de Ministerul Finantelor in colaborare cu institutiile de credit, populatia poate plati impozite si taxe (cum ar fi impozitul pe veniturile din cedarea folosintei bunurilor, taxe consulare, impozitul pe cladiri, terenuri si mijloace de transport s.a.), inclusiv amenzi, catre orice primarie, indiferent de judetul in care aceasta este localizata. 

Integral in Money.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: