Primele tablete Lenovo ajung in Romania din toamna la preturi de minim 2.000 lei

Data publicarii: 26-08-2011 | IT&C



Prima gama de tablete produsa de Lenovo, destinata atat utilizarii acasa, cat si la birou, va ajunge in Romania din a doua parte a lunii septembrie la preturi de pornire cuprinse intre 2.000 si 2.200 lei, a anuntat, joi, producatorul.



Noua familie de tablete cuprinde trei modele: IdeaPad Tablet K1 - destinata consumatorilor, ThinkPad Tablet - pentru companii, si IdeaPad Tablet P1 - pentru utilizare acasa si la birou. 


Tabletele Lenovo IdeaPad Tablet K1 si ThinkPad sunt primele dispozitive de internet mobil ale companiei, prevazute cu sistemul de operare Android 3.1 de la Google, dar si primele tablete din industrie certificate pentru a livra streaming video Netflix. 


De asemenea, terminalele ofera acces la mii de aplicatii pe Android Market, precum si aplicatii testate pentru dispozitivele Lenovo in Lenovo App Shop. 


IdeaPad Tablet P1 de 10.1 inci contine sistemul de operare Microsoft Windows 7 si procesoare Intel de 1.5GHz. Totodata, tableta dispune de un display multitouch touchscreen si creion optional pentru mai multa flexibilitate, acces usor la continut web datorita suportului Flash total si playback HD, Microsoft Security Essentials pentru un plus de securitate. 


La randul sau, tableta ThinkPad vine si cu un display IPS pentru un unghi de vizualizare de 178 de grade si sticla Corning Gorilla, rezistenta la zgarieturi. 


In ceea ce priveste preturile de comercializare, modelul de 32GB IdeaPad Tablet K1 costa de la 2.099 lei si poate fi comandat, in timp ce tableta ThinkPad de 16GB costa de la 2.059 lei, fara creionul digitizor, si de la 2.199 lei cu creionul digitizor, pentru modelele Wi-Fi. 


Ambele tablete pot fi cumparate din Romania incepand cu data de 20 septembrie, iar la scurt timp dupa lansare vor fi disponibile pe piata si tabletele ThinkPad cu 3G. 


Toate tabletele Lenovo au garantie de un an, cu posibilitatea de reinnoire a acesteia pana la inca doi ani. 

Sursa: Agerpres.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: