Citibank a castigat premiul pentru cea mai buna platforma de internet banking din Romania

Data publicarii: 30-08-2011 | Finante-Banci


Citibank Romania a castigat premiile pentru "Cea mai buna platforma de internet banking pentru corporatii/ persoane juridice” si pentru "Cea mai buna platforma de internet banking pentru persoane fizice” din Romania, in competitia "Cele mai bune platforme de internet banking din lume”, organizata de catre revista Global Finance. Acesta este al saptelea an consecutiv in care Citibank Romania primeste un premiu Global Finance.

In urma procesului de selectie a candidatilor realizat de catre un juriu independent si, ulterior, in urma selectiei finale realizate de catre editorii Global Finance, Citi a castigat 56 de premii in Europa, Estul Mijlociu si Africa (EMEA).

"In mai putin de un deceniu, Internetul a transformat in mod structural modalitatea in care multe persoane fizice si corporatii efectueaza activitatile bancare”, a declarat Joseph D. Giarraputo, Directorul Global Finance. "Dezvoltarea permanenta a serviciilor de Internet ale bancilor nou intrate in clasament in acest an arata faptul ca Internet banking-ul va cunoaste imbunatatiri importante in perioada ce urmeaza”.

Bancile desemnate de catre Global Finance pentru a primi aceste premii au fost selectate pe baza urmatoarelor criterii: eficienta strategiei de a atrage clientii si de a le oferi servicii bancare online, succesul cu care clientii au fost convinsi sa utilizeze optiunile web, cresterea numarului de clienti online, complexitatea produselor oferite, dovada existentei unor beneficii tangibile ca urmare a functionalitatilor online, precum si design-ul si functionalitatea website-ului.

"Rezultatul pe care l-am obtinut in acest an in cadrul competitiei Global Finance este o noua recunoastere importanta a inovatiei in care investim la Citibank. Preocuparea noastra permanenta fata de calitatea serviciilor oferite clientilor, investitia in tehnologie si sistemele performante ne permit sa dezvoltam solutii inovatoare care vin in intampinarea nevoilor bancare din ce in ce mai sofisticate ale clientilor nostri”, a declarat Tibor Pandi, Director General la Citibank Romania.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: