Porsche Asigurari lanseaza o metoda mai simpla de plata - Direct Debit

Data publicarii: 30-08-2011 | Finante-Banci

Porsche Asigurari, parte a Porsche Finance Group Romania a introdus o metoda noua si accesibila de plata a politelor de asigurari: Direct Debit. Prin acest serviciu, compania isi propune sa vina in ajutorul clientilor care doresc sa evite vizitele lunare la banca si aglomeratia de la ghisee, dar vor sa achite ratele la timp.

Prin Direct Debit plata politei se poate realiza prin Porsche Bank sau prin orice alta banca la care clientul Porsche Asigurari are un cont curent. "Serviciul este foarte accesibil si avantajos si se adreseaza tuturor titularilor de cont curent, persoane fizice sau juridice. Singurele conditii pentru ca un client sa poata beneficia de acest serviciu sunt ca acesta sa aiba un cont bancar curent, sa incheie cu banca sa un contract de plata prin Direct Debit si sa aiba disponibil suficient in cont, la data scadentei facturii”, a spus Kurt Leitner, CEO al Porsche Finance Group.

Serviciul Direct Debit a fost conceput pentru a face lucrurile mai simple pentru clientii si potentialii clienti ai Porsche Finance Group. Unicul lucru pe care trebuie sa-l faca un client Porsche Asigurari pentru a accesa acest nou serviciu este sa semneze un mandat cu banca la care are un cont curent, apoi banca respectiva va plati automat suma prevazuta. Platile se vor efectua de catre banca doar in limitele mandatului acordat. In consecinta, la data stabilita, banca face plata catre contul Porsche Asigurari de la Porsche Bank.

Noul serviciu al Porsche Asigurari implica patru actori: 

clientul (persoana care realizeaza plata) - cumparatorul serviciilor de asigurari care presupun plati repetate cu o frecventa determinata;

beneficiarul (Porsche Asigurari) - ofera servicii de asigurari clientului;

 banca colectoare (Porsche Bank) - banca unde beneficiarul are deschise conturile ce urmeaza a fi creditate;

banca platitoare (poate fi banca la care clientul are cont curent sau Porsche Bank) - banca ce va plati suma prevazuta in mandatul de debitare directa.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: