Nuferilor Residence, nou proiect imobiliar in nordul Capitalei

Data publicarii: 26-09-2006
Proiectul Nuferilor ResidenceIn zona de nord a Capitalei vor incepe luna viitoare lucrarile la un nou proiect imobiliar - Nuferilor Residence -, destinat romanilor cu venituri medii, titreaza Curierul National. Proiectul, dezvoltat de compania Zare Development, are o valoare de de 1,4 milioane de euro si se va concretiza prin construirea unui imobil cu 19 apartamente, situat la aproximativ 2 km de Piata Presei libere si de Parcul Herastrau.

"Primele apartamente se vor vinde la pret promotional, intre 900 si 1000 euro pe metru patrat, in functie de etaj. Spatiile comune, balcoanele si terasele apartamentelor de la mansarda se vor vinde la jumatate din pretul pe metru patrat. Important este ca romanii cu venituri medii sa poata cumpara acum apartamente si in zona de nord a Bucurestiului, considerata de majoritate drept o piata cu preturi ridicate", declara Simona Costache, director al agentiei imobiliare Perfect Casa.

Cu o suprafata construita de 1500 mp, imobilul va fi receptionat in decembrie anul viitor.

Constructia este formata din parter, 3 nivele, a cate 300 mp, si o mansarda de 180 mp. Apartamentele, dispuse pe 2, 3 si 4 camere, au suprafete cuprinse intre 53 si 140 mp, iar cele mai spatioase dintre ele se vor construi la mansarda.

Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: