Blue Air: 50 de curse aeriene au fost afectate de greva din Italia

Data publicarii: 07-09-2011 | Turism

Un numar de 50 de curse ale operatorului aerian Blue Air au fost anulate marti din cauza grevei angajatilor din transporturi din Italia.

Zborul Bucuresti - Roma va avea o intarziere de 8,15 ore, iar aeronava va decola la ora 17,45. Cursa Roma - Bucuresti va decola la ora 19,55, ora locala. 

Zborul Bacau - Bucuresti de marti va avea o intarziere de 3,20 ore, urmand sa decoleze la ora 17,55 de la Bacau si sa se intoarca la ora 19,55, ora locala. 

Zborul Bucuresti - Larnaca va avea o intarziere de aproximativ 2,15 ore, iar aeronava va decola la ora 21,00 si se va intoarce la ora 23,55, ora locala. 

De asemenea, si compania Wizz Air a anulat toate zborurile de marti spre Italia. Potrivit unui comunicat al companiei Wizz Air, au fost anulate zborurile pe rutele Bucuresti - Milano, Targu Mures - Milano, Cluj Napoca - Milano, Bucuresti - Pisa, Bucuresti - Venetia, Timisoara - Roma Fiumicino. 

Conform reglementarilor legale, pasagerii pot solicita returnarea contravalorii biletului sau pot rezerva gratuit un loc pe un alt zbor al companiei. 

Sursa: AGERPRES