Cat costa sa stai in chirie in centrele universitare din tara

Data publicarii: 07-09-2011 | Imobiliare

Celelalte patru mari centre universitare din tara, in afara de Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta si Timisoara, se pregatesc si ele de primirea studentilor, iar, daca va asteptati sa gasiti locuinte mai ieftine de inchiriat decat in Capitala, va inselati. 

Preturile pornesc, in cel mai bun caz, de la 140 de euro, iar optiunile pentru inchirierea unei garsoniere la un cost de pana in 200 de euro sunt destul de limitate, scrie Ziare.com

Cluj-Napoca

Chiriile incep de la 140 de euro. Acest pret il veti plati lunar pentru o garsoniera aflata la parterul unui bloc de zece etaje, care are o suprafata utila de 41 mp. Apartamentul este situat in zona verde, din Ghergheni, avand acces rapid spre scoli, facultati si mall. 

Timisoara

Pretul minim pentru inchirierea unei garsoniere in Timisoara este putin mai ridicat, de 150 de euro. Pentru aceasta suma, va puteti muta intr-o locuinta din zona Take Ionescu. Garsoniera are 45 mp, se afla la etajul doi si este confort 2. Bucataria este complet mobilata si utilata, iar camera este partial mobilata. 

Iasi

Gasirea unei garsoniere de inchiriat la un cost scazut, in Iasi, pare a fi o misiune imposibila. De exemplu, pentru o locuinta de 30 mp, aflata in zona Copou, la cinci minute de Universitate, chiria ceruta este de 200 de euro. 

Constanta

Strict pe perioada anului universitar, in zona Tomis Nord din Constanta puteti inchiria o garsoniera cu 18 mp utili, pentru 150 de euro/luna. Imobilul se afla in vecinatatea statiunii Mamaia si a Parcului Tabacarie.

Cititi articolul integral in Ziare.com

Ultimele stiri pe BankNews.ro: