LGT Bank din Austria anunta numirea unui nou Senior Relationship Manager cu functia de Director pentru Romania

Data publicarii: 08-09-2011 | Finante-Banci



Liliana Damianov (38) se alatura echipei LGT Bank (österreich) AG in calitate de Senior Relationship Manager, rang de Director, pentru piata din Romania.

In urma colaborarilor in calitate de Country Director pentru Bank Gutmann in Bucuresti, Eurobank EFG Group si Unicredit-Tiriac Bank, Liliana Damianov a acumulat o foarte buna experienta bancara. A absolvit prestigioasa Westminster College (SUA), in Statele Unite, specializarea Finante si Investitii si Academia de Studii Economice in Romania. Pe langa limba romana, Liliana Damianov vorbeste fluent engleza si franceza si are cunostinte de baza de germana si italiana.

Despre LGT Bank (österreich) AG

LGT Bank (österreich) AG este parte a LGT Group, un grup international specializat in wealth management si administrarea averii private. In calitatea sa de banca privata, LGT Bank in Austria acorda o atentie deosebita managementului durabil si individualizat al activelor clientilor. Solutiile personalizate sunt completate de metode si instrumente inovative necesare in protectia portofoliilor clientilor. Activitatea bancii este supusa reglementarilor bancare austriece.

Despre Grupul LGT

LGT Group este un grup international specializat in wealth management, cu sediul central in Vaduz, Liechtenstein. Grupul a fost detinut timp de peste 80 de ani de catre Casa Princiara de Liechtenstein. Avand aproape 1900 de angajati, LGT Group detine 29 de locatii in Europa, Asia si Orientul Mijlociu. Pe 30 iunie 2011, LGT Group gestiona active in valoare de 88.1 miliarde de franci elvetieni. www.lgt.com