Noi beneficii de calatorie pentru detinatorii de carduri RBS

Data publicarii: 13-09-2011 | Finante-Banci




    
RBS Romania anunta introducerea unor noi beneficii de calatorie oferite de cardurile de credit premium

Transport gratuit catre aeroport
Clientii RBS Royal Gold MasterCard si Visa, precum si detinatorii Royal Black MasterCard care au platit cel putin o data servicii asociate calatoriilor (plati catre hoteluri, agentii de turism, companii aeriene sau bilete de tren, servicii rent-a-car, croaziere etc.) cu cardul, primesc cadou transportul la aeroport in mai multe orase. "Pentru a tine pasul cu exigentele si nevoile legate de calatorii ale clientilor nostri, am extins serviciul de transport gratuit catre aeroporturile din mai multe orase din Romania. Astfel, detinatorii cardurilor Royal Gold si Royal Black vor fi condusi gratuit in masini business class catre si de la aeroporturile din Bucuresti (Henri Coanda si Baneasa), Cluj, Craiova, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. Masinile sunt puse la dispozitie de partenerii Star Limo si C&I Rent Auto” a declarat Marijana Vasilescu, Director Comunicare si Marketing, RBS Romania.

Clientii Royal Black au la dispozitie 4 transporturi gratuite pe an, un transport incluzand doua calatorii, catre si de la aeroport. Aceasta oferta este valabila indiferent de suma tranzactiilor efectuate. In ceea ce priveste beneficiile acordate clientilor Royal Gold, acestea includ 2 transporturi gratuite pe an, dus-intors si se aloca din momentul in care suma tranzactionata atinge pragul de 500 euro.

Reduceri la inchirierea automobilelor prin Hertz International


Pentru a veni in ajutorul clientilor care prefera deplasarea cu automobilul, RBS Romania a incheiat un parteneriat cu Hertz Romania, companie de inchirieri de automobile cu o retea de 16 birouri de inchiriere in Romania, parte a Hertz International prezenta in 147 de tari, cu peste 8.100 de locatii de inchiriere. Acest parteneriat ofera detinatorilor de carduri premium Royal Black o reducere de 15% daca platesc rezervarea unei masini online sau de 10% daca inchiriaza o masina direct de la birourile Hertz. Clientii RBS Royal Gold MasterCard primesc reduceri de 10% pentru inchirierea masinii online sau direct la reprezentantele Hertz. Reducerea este valabila in Romania si alte 38 de tari din lume.

In plus, clientii detinatori de carduri Royal Gold si Royal Black MasterCard se pot inregistra automat in #1 Club Gold, ceea ce le garanteaza accesul la o serie de alte beneficii. Printre acestea, se numara accesul prioritar la birourile Hertz in peste 40 de aeroporturi din intreaga lume si posibilitatea de a inchiria autovehiculul preferat in Statele Unite. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul www.rbs.ro.