Brandul romanesc rezista: Femeile din Occident poarta Adesgo

Data publicarii: 16-09-2011 | Afaceri



Producatorul de dresuri pentru femei Adesgo vrea sa recastige piata locala. Si nu numai. In curand, compania va anunta un parteneriat cu un brand de renume din SUA si cu alti doi mai retaileri internationali, prezenti in Romania.



Daca pana acum productia Adesgo era mai mult orientata spre export,chiar si in proportie de 80%, de anul acesta compania vrea sa schimbe mersul itelor si sa-si intareasca pozitia pe piata romaneasca. Are si un motiv. Competitorul numarul unu, Mondex Sibiu, a intrat in insolventa. Astfel, dupa ce anul trecut Adesgo a deschis primul magazin in Bucuresti, chiar langa fabrica, luna aceasta a mai inaugurat un alt magazin. De data asta pe bulevardul Magheru, in centrul Capitalei.

 

"Cred ca este o piata mare. In ultimii doi ani am cam dormit si alti producatori ne-au luat piata. Acum vrem sa patrundem mai puternic pe piata romaneasca, pentru ca este o piata mare, de aproximativ 30 de milioane de dresuri pe an. Consumatorul traditional cumpara Adesgo”, a declarat pentru MONEY.ro, Shlomo Binder (foto), directorul comercial al companiei.

 

Integral in Money.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: