Cardurile Gold de la BCR sunt de 4 ori mai folosite decat cele standard

Data publicarii: 21-09-2011 | Finante-Banci


  

Posesorul de card de credit Powercard Gold este barbat, are intre 35 si 55 ani si locuieste in Bucuresti.

Cardul de credit Powercard Gold este folosit in principal pentru achizitionarea de haine si accesorii, in timp ce cardul de credit standard Powercard este folosit cel mai des in supermarket. 

Clientii care au card de credit Powercard Gold tranzactioneaza sume de 10 ori mai mari decat posesorii de Powercard standard.

 Banca Comerciala Romana are pentru clientii cu venituri ridicate un serviciu special, Personal Banking. Acesta face parte din oferta bancii pentru persoane cu disponibilitati in BCR intre 40.000 - 200.000 EUR, profesii liberale si persoane cu notorietate pe plan local: medici, notari, avocati, contabili si auditori, ingineri, veterinari, stomatologi, top manageri. Prin serviciul Personal Banking BCR ofera consultanta personalizata privind produsele si serviciile financiar bancare. in sprijinul identificarii solutiei investitionale optime. 

Totodata, clientilor le sunt oferite si carduri de tip Gold, concepute pentru a raspunde nevoillor specifice stilului lor de viata.

"Clientii de card Gold sunt mai obisnuiti sa foloseasca acest instrument de plata si fac in medie de 4 ori mai multe tranzactii decat un posesor de card de credit standard.  In acelasi timp, si asteptarile lor sunt mai mari. De aceea le-am studiat atent comportamentul de cumparaturi si avem pentru ei beneficii exact in ariile in care folosesc acest card: reduceri in magazinele de haine si accesorii si asigurari pentru calatorii” spune Ahu Atay, Director Executiv Carduri BCR

73% dintre posesorii de card de credit Powercard Gold de la BCR sunt barbati. Aceeasi proportie se pastreaza si in cazul plafonului acordat. Cei mai multi dintre clienti, aproape 35% sunt din Bucuresti. Urmeaza regiunea de Centru  si pe locul trei, ca numar de carduri de credit Powercard Gold detinute este regiunea N-E.  

Aproape 70% dintre posesorii de carduri Powercard Gold BCR au intre 35 si 55 de ani.

Pentru a completa oferta pentru clientii cu venituri ridicate, BCR are acum in portofoliu si cardul de debit 

BCR Gold Mastercard. Este un card de debit in lei, atasat unui cont curent standard, cu tehnologia cip incorporata, embosat, utilizabil in tara si strainatate (unde este afisata sigla Mastercard), cu posibilitatea irolarii in 3D-Secure (pentru plati on-line). Cine aplica pana la finalul anului 2011 si apoi utilizeaza cardul 2 luni la cumparaturi/pe internet in valoare de minim 700 lei primeste inapoi in cont 70 lei.

Clientii care detin un card BCR Gold Mastercard beneficiaza de:

  • acces gratuit in Business Lounge-ul Aeroportului Otopeni Bucuresti si cel al Aeroportului International Cluj - Napoca pentru posesor si un invitat.
  • reduceri substantiale la parteneri de top prin Programul Mastercard Elite din zona sanatate si fitness, cumparaturi, restaurante, printre care: Azay, Cacharel, Canali, Distinto, ElysA©e Concept, Ermenegildo Zegna, Emporio Armani, Helvetansa, Boss Hugo Boss, Kartell, Leonidas, Marella, Moschino, Novias, Phylosophy, Rovere Mobili, Venchi. Lista completa o puteti consulta pe www.mastercard.ro/premium sau pe www.bcr.ro. 
  •  puncte de loialitate pentru tranzactiile efectuate la orice comerciant din tara, strainatate sau pe internet. 
  • pachet de asigurari gratuite pe parcursul calatoriilor in strainatate care ofera::
  • asigurarea bagajelor in cazul pierderii, furtului sau distrugerii 
  • acoperirea cheltuielilor necesare in cazul intarzierii bagajelor 
  • asistenta medicala si acoperirea cheltuielilor medicale de urgenta
  • despagubiri in cazul intarzierii mijloacelor de transport
  • asigurare de raspundere civila 
  • asigurarea documentelor de identitate/pasaportului, cardurilor de credit, biletelor de transport in urma pierderii, furtului, distrugerii
  •  protectie juridica
  • servicii de inlocuire card si eliberare cash in regim de urgenta