Casele eco vor domina noul sezon imobiliar - sunt ieftine si economice. Vezi ce preturi au

Data publicarii: 26-09-2011 | Imobiliare


Noul sezon imobiliar va fi dominat de trendul eco. Dezvoltatorii aleg materiale de constructii prietenoase cu mediul si vaneaza clientii care vor o locuinta prin Prima Casa. Altii mizeaza pe forme mai putin traditionale pentru a atrage cumparatori. Casele tip fagure sunt si ecologice, dar costa si mai putin.

Constructia ca un OZN este ultima inovatie de pe piata imobiliara. Poate ca face vecinii sa sopteasca pe la colturi, dar este ecologica, economica si costa putin, se lauda producatorii. Un singur modul, de 14 metri patrati, costa 6.000 de euro. Iar spatiul de locuit poate fi extins in functie de nevoile proprietarului, prin simpla adaugare a unui nou modul. Cat despre forma care starneste mirare...  ajuta la economisirea energiei electrice.

Dezvoltatorii imobiliari au insa oferte si pentru cei mai putin conservatori. Au lansat ansambluri intregi... tot eco. Un apartament, situat intr-un astfel de bloc, ajunge la 42,500 de euro. Are doua camere si 60 de metri patrati. 

Pentru un apartament de trei camere, pretul depaseste 60.000 de euro. Cu toate acestea dezvoltatorii vaneaza tinerii care vor sa-si cumpere o locuinta prin "Prima Casa". 

Clientii si-ar dori sa cumpere un astfel de imobil. Insa depind de creditele bancare.

Cele mai multe locuinte eco au fost construite in zonele turistice si sunt folosite drept case de vacanta.

Sursa: Antena3.ro