Clientii Citibank Romania castiga un bilet de avion pentru fiecare credit de nevoi personale aprobat

Data publicarii: 28-09-2011 | Finante-Banci


Citibank ofera clientilor sai  posibilitatea  a  achizitiona 800 de bilete de avion catre orice destinatie Blue Air. Aceasta oferta este valabila  pentru creditele de nevoi personale aprobate pana la data de 15 octombrie 2011.

Pentru o valoare a creditului ce depaseste 55.000 lei, clientii vor beneficia de un voucher in valoare de 160 euro, in timp ce clientii carora li se aproba un credit cu o valoare mai mica de 55.000 lei vor primi un voucher de 80 euro pentru achizitia unui bilet de avion catre o destinatie Blue Air la alegere.

Creditul de nevoi personale de la Citibank este oferit in lei, cu o rata fixa a dobanzii incepand cu 13,99%*, fiind fara comision de administrare, garantie sau avans. Suma maxima ce poate fi imprumutata este 60.000 lei pe o perioada de 6 ani si poate fi rambursata in rate lunare egale. 

Clientii pot decide singuri asupra destinatiei imprumutului, avand si posibilitatea de a refinanta credite de la alte banci. Decizia bancii este comunicata in 24 de ore**, iar in cazul in care solicitantul se razgandeste, poate renunta la credit in termen de 30 de zile de la momentul aprobarii acestuia. 

"La Citibank ne propunem sa oferim in permanenta  clientilor nostri solutii financiare creative, responsabile si cu valoare adaugata. Acest parteneriat cu Blue Air face parte dintr-o  serie de beneficii speciale dedicate noilor clienti titulari de credite pentru nevoi personale. Campania a debutat in februarie cu citybreaks de Valentine's Day si a continuat cu premii ce au inclus un test drive cu un automobil de lux in luna mai, precum si o excursie in Dubai oferita in campania desfasurata pe  parcursul verii”, a declarat Mihaela Nacu, Director Departament Credite Persoane Fizice la Citibank Romania.

Pentru confortul lor, solicitantii pot  discuta online cu specialistii Citibank despre conditiile contractarii unui credit utilizand  aplicatia Live Chat, accesibila 24/7  pe site-ul bancii www.citibank.ro. De asemenea, pentru informatii suplimentare solicitantii de credit pot propune o intalnire cu unul dintre reprezentantii bancii intr-o locatie si intr-un moment convenabile pentru acestia.

Mai multe detalii despre imprumutul de nevoi personale de la Citibank sunt disponibile online pe  www.citibank.ro,  la linia CitiPhone  0800801040 sau  trimitand textul "ZBOR”  prin SMS la 1824. Regulamentul complet al campaniei este disponibl online pe www.citibank.ro. 


*In situatia in care salariul net este virat intr-un cont deschis la Citibank Romania, clientul beneficiaza de o rata anuala a dobanzii preferentiala de 13.99%

**De la momentul depunerii documentatiei complete

DAE = 15.40%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o perioda de 6 ani cu o rata anuala a dobanzii de 13.99%. Rata lunara de rambursat este 1.145,38 RON. 

DAE = 18,88%, calculat pentru un credit de 55.000  RON pe o perioda de 6 ani, cu o rata anuala a dobanzii de 16,99%. Rata lunara de rambursat este 1.236,57 RON. 

DAE = 21,26%, calculat pentru un credit de 55.000 RON pe o perioda de 6 ani, cu o rata anuala a dobanzii de 18,99%. Rata lunara de rambursat este 1.299,43 RON.