Lista celor mai activi angajatori in octombrie

Data publicarii: 29-09-2011 | HR/Cariere

Aproape 7.500 de locuri de munca sunt disponibile in acest moment la nivel national, potrivit unei statistici a site-ului de recrutare Myjob. Cele mai multe joburi disponibile sunt in vanzari, IT, serviciu clienti si finante contabilitate.

In serviciu clienti, vanzari si comert cele mai multe joburi sunt ofeite de Billa, Auchan, Dedeman, Baumax, Domo si Mic.ro. Vezi ofertele de angajare aici.

Cele mai multe locuri de munca in sectorul financiar -bancar sunt ofeite de BCR, Banca Romaneasca, Procredit Bank, ING, KPMG, NCH Advisors si Genpact. Vezi detalii aici.

Specialisti IT cauta firmele Gameloft, Teamnet, Yazaki Component Technology, Indaco Systems, Grup Pentalog si Senior Software, dar si UTI Group, Rexroth Bosch Group, Continental Corporation - Automotive Divisions si Renault Technologie Roumanie. Potrivit datelor Myjob, companiile din industria auto au un numar mare de joburi vacante si pentru ingineri.

Opotunitati de angajare sunt si in cadrul companiilor UPC, Vodafone, Romtelecom, Easycall si GSBet. Companile mentionate cauta personal in vanzari, Call center si Serviciu Clienti, dar si specialisti in telecomunicatii.

Statistica mai arata ca cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Bucuresti, Timisoara, Arad, Constanta, Cluj-Napoca, Iasi si Sibiu.

Sursa: Realitatea.net