Xerox Romania si Asesoft International, primul parteneriat strategic in cadrul Xerox High Tech Alliance

Data publicarii: 03-10-2011 | IT&C

Xerox Romania lanseaza programul High Tech Alliance, prin care isi propune sa sprijine clientii finali in privinta optimizarii proceselor de business, prin formarea unor aliante strategice cu integratorii si sa dezvolte noi parteneriate pe piata autohtona. Romania este prima tara din regiune in care compania implementeaza acest program.  

Prin intermediul High Tech Alliance, Xerox Romania va oferi atat integratorilor cat si producatorilor din industria IT&C expertiza si solutii Xerox complexe de management al documentelor, pentru ca acestia sa le includa, la randul lor, in oferta proprie catre clienti. 

Asesoft International, parte a grupului Asesoft, unul dintre liderii in domeniul solutiilor si serviciilor IT, este primul partener Xerox care s-a incris in acest program. 

"Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri solutii si servicii care respecta cele mai stricte standarde de calitate, iar parteneriatul strategic pe care l-am incheiat cu Xerox Romania reprezinta un pas inainte in atingerea obiectivelor noastre de business”, afirma Cristian Anastasescu, Director General Asesoft International.

Totodata, Xerox isi propune sa identifice noi parteneri si integratori, in vederea promovarii portofoliului sau de servicii, solutii si echipamente. Partenerii vor beneficia de sprijinul filialei locale Xerox, in caz ca doresc sa colaboreze cu echipele Xerox din alte tari, pentru a dezvolta si implementa proiecte in strainatate.

"Prin programul Xerox High Tech Alliance, ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii finali si sa le oferim nu doar un set de produse, ci solutii complexe de management al documentelor si proceselor de business prin intermediul integratorilor,” afirma Gabriel Pantelimon, Country General Manager Xerox Romania si Republica Moldova. "Vom organiza o serie de training-uri pentru echipele tehnice si cele de vanzari ale integratorilor privind produsele si solutiile Xerox, pentru ca acestia sa ofere clientilor finali solutii personalizate, in functie de fiecare afacere in parte. Este un program in care fiecare parte implicata are de castigat: in primul rand, clientii finali care isi vor optimiza fluxurile de lucru cu documentele, apoi integratorii care vor avea acces la expertiza Xerox si isi vor imbogati si flexibiliza oferta de servicii si, nu in ultimul rand, Xerox”.

In cadrul acestui program, clientii finali vor beneficia de un audit gratuit, efectuat de specialistii companiei cu ajutorul Office Document Assessment (ODA), o analiza consultativa in detaliu, folosind metodologiile si tehnologiile de varf Lean Six Sigma. Apoi, pe baza datelor obtinute, se va construi o solutie specifica. Aceasta poate sa aduca reduceri de costuri de peste 30%.  

Integratorii vor avea parte de o serie de beneficii, in functie de activitate si de nivelul parteneriatului. De asemenea, clientii finali vor avea posibilitatea de a-si face cunoscute profilul companiei si solutiile oferite pentru zeci de mii de potentiali clienti, prin publicarea acestora pe portalul Xerox. In plus, vor putea fi la curent cu ultimele stiri privind oportunitatile de business si training-urile organizate de Xerox, prin intermediul newsletterelor pentru parteneri. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: