Noul smartphone vechi de la Apple: iPhone 4S. Cum arata si cat costa

Data publicarii: 05-10-2011 | IT&C

"Noul iPhone vechi". Asa este denumit proaspat lansatul gadget de la Apple. Cu ochii intregii lumi catre un livestream care nu a functionat, Apple a lansat un smartphone identic cu cel de anul trecut ca look, dar cu o tehnologie noua. Nu este iPhone 5!

Design

Are acelasi design ca iPhone 4. Nici mai mult, nici mai putin. Aceeasi forma, aceleasi materiale.

Procesor si grafica

 iPhone 4S are acum un procesor dual-core CPU A5, ca si iPad 2. Are, de asemenea, procesor grafic dual-core, ceea ce va permite descarcarea de imagini 3D mai rapid si mai detaliat. Apple sustine ca aceasta combinatie hardware face iPhone-4S de sapte ori mai rapid decat iPhone 4 la jocuri si de doua ori mai rapid pe sarcini normale, scrie Money.ro

 Viteza pe internet

 Precum s-a zvonit, noul iPhone 4S ruleaza mai repede pe retelele HSPA. Asta inseamna ca telefonul va avea o viteza mai mare de descarcare de pe internet. iPhone 4, avea o viteza de 7,2 megabiti pe secunda. Acum, Apple pretinde de doua ori mai mult: 14.4Mbps. Acest lucru depinde de furnizor, desigur. Apple a sustine ca telefoanele proprii sunt rapide cele ale concurentei pe retele 4G, scrie Money.ro

Pret si disponibilitate

 Telefoanele iPhone 4S vor fi disponibile in alb si negru. Modelul de 16 GB va costa 199 dolari, cel de 32GB, 299 dolari si cel de 64 GB, 399 dolari. IPhone 4 va fi in continuare disponibil in negru, la pretul de 99 de dolari, pe baza de contract.

 In SUA, se pot face comenzi pentru iPhone 4S din 7 octombrie. Initial, 4S iPhone va fi disponibil doar in Statele Unite, Canada, Australia, Marea Britanie, Franta, Germania si Japonia.

Integral in Money.ro

sursa foto: Money.ro

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: