Conferinta finala a proiectului NETIMM Crearea de retele de IMM-uri - modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM-urilor din Romania

Data publicarii: 06-10-2011 | Afaceri

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) are deosebita placere de a va invita la Conferinta finala a proiectului NETIMM - "Crearea de retele de IMM-uri - modalitate inovativa de crestere a competitivitatii si adaptabilitatii IMM-urilor din Romania", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. 

Acest proiect si-a atins toate obiectivele propuse, fiind considerat un proiect inovator si prezentat ca exemplu de buna practica in cadrul mai multor conferinte importante, atat la nivel international (ex: Conferinta FSE, Stockholm 2009; Forumul economic "Acces pe piata Romaniei si Bulgariei. Contributia elvetiana pentru extindere", Zurich 2011), cat si national (ex: Forumul "Bunele practici in proiectele POSDRU", Bucuresti 2011). 

Printre invitatii asteptati sa se adreseze participantilor si cu care veti avea ocazia sa interactionati se numara: dl. Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu - Presedinte CNIPMMR; dl. Valentin Mocanu - Secretar de Stat, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS); dl. Philippe Hatt - Seful Unitatii pentru Romania, Bulgaria si Malta - Directoratul General pentru Ocuparea Fortei de Munca, Afaceri Sociale si Incluziune - Comisia Europeana; dna. Andreea Paul Vass - Ambasador al IMM-urilor din Romania la Bruxelles si Consilier de Stat al Primului Ministru al Romaniei; dna Carmen Ionel - Director General, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU); Excelenta Sa Andreas von Mettenheim - Ambasador, Ambasada Germaniei in Romania, precum si experti din partea GAB Munchen si CNIPMMR.

Printre subiectele care vor fi abordate in cadrul Conferintei finale se numara: initiative adresate IMM-urilor la nivel national si international, invatarea in cadrul retelelor si bune practici in cadrul proiectului NETIMM.

Evenimentul va avea loc in data de 7 octombrie 2011 la Hotel Howard Johnson, Calea Dorobantilor, nr. 5-7, sector 1, incepand cu ora 11.00. 

Precizam ca participarea dumneavoastra la acest eveniment este gratuita.

Confirmarea dumneavoastra de participare se poate face pana la data de 6 octombrie 2011, ora 14.00, la adresa de email: simona.caruntu@smeprojects.ro sau la numarul de fax: 021 410 87 34, persoana de contact Simona Colobanea.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: