Solutii noi de eficientizare energetica la cea de-a doua editie a conferintei European Energy Development

Data publicarii: 07-10-2011 | Afaceri

Expo Media organizeaza cea de-a doua editie a conferintei de nisa, "European Energy Development�", in intervalul 26 - 27 octombrie 2011, la J.W. Marriott Grand Hotel, Bucuresti.

Dinamica economica internationala depinde din ce in ce mai mult de capacitatea companiilor de a gestiona eficient resursele. O strategie energetica vizionara face diferenta, marcand drumul catre dezvoltarea de afaceri atat in plan local, cat si in plan global. Expo Media organizeaza cea de-a doua editie a conferintei "European Energy Development” un eveniment de nisa care aduce in prim plan solutii practice pentru sectorul energetic, prezentate de specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si ai institutiilor de reglementare din domeniul energetic si persoane de decizie din spatiul politic romanesc si european.

Conferinta se va desfasura pe parcursul a doua zile, 26 - 27 octombrie 2011, in cadrul J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti.

Cateva dintre subiectele aprofundate in cadrul conferinte vor fi:

  • • Rolul Romaniei si al altor state europene in definirea politicilor energetice internationale; 
  • • Provocarile intampinate in consolidarea unei piete energetice competitive in Europa; 
  • • Noi metode de securizare a aprovizionarii cu energie;
  • • Barierele intalnite in demersul de a creste cota de energie regenerabila in Europa.

Printre speakerii de renume ai acestui eveniment european se numara : Philip Lowe, Director General, DG Energy, Jorge Vasconcelos, Presedinte New Energy Solutions, Beate Raabe, Secretar General Eurogas, Mihnea Constantinescu, Ambasador responsabil cu securitatea energiei.

Organizarea evenimentului "European Energy Development” este posibila cu sprijinul partenerilor: Enel Romania, Petrom, E.ON, Hidroelectrica, GDF SUEZ Energy Eastern Europe,  PricewaterhouseCoopers, Competence Call Center si Camera de Comert Romano-Americana.

Pentru mai multe informatii despre eveniment va rugam sa accesati www.conferinte.ro.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicare si competenta. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: