Lurf (Volksbank): Volksbank Romania si-ar putea majora capitalul cu 100 - 200 milioane euro

Data publicarii: 11-10-2011 | Finante-Banci

Presedintele Volksbank Romania, Johann Lurf, a declarat marti ca actionarii ar putea decide majorarea capitalului bancii cu o suma cuprinsa intre 100 si 200 milioane euro, cel mai probabil in acest an.

"Prima etapa a procesului de majorare a capitalului social va avea loc anul acesta, urmand ca la inceputul anului viitor sa aiba loc urmatoarea etapa ori majorarea ar putea avea loc integral anul acesta. Nimic nu este decis la nivelul actionarilor. Sunt inca discutii", a mentionat Johann Lurf.

Presedintele Volksbank Romania a declarat ca este vorba despre o suma cuprinsa intre 100 si 200 milioane euro, care vor fi adusi pentru capitalizarea bancii si pentru a fi pregatiti in eventualitatea unui an dificil.

Volksbank Romania este o banca comerciala care activeaza pe piata romaneasca din luna mai a anului 2000. Principalii actionari ai bancii sunt österreichische Volksbanken-AG, institutia centrala a unuia dintre cele mai importante grupuri bancare din Austria, DZ Bank WGZ Bank si Banque Federale des Banques Populaires. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: