Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) anunta extinderea cu inca un an a campaniei de educatie financiara Invata sa alegi! Pensia privata, o decizie 'tanara'.

Data publicarii: 12-10-2011 | Finante-Banci

Lansata in cursul anului 2010, campania publica a CSSPP urmareste sa educe populatia asupra necesitatii si importantei participarii la sistemul de pensii private. Scopul campaniei este atins prin organizarea seminarilor adresate studentilor din universitatile romanesti de stat si private si prin evenimente destinate mediului de afaceri si publicului larg. 

Cel de-al 6-lea seminar din seria intalnirilor organizate de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), in cadrul campaniei de informare publica Invata sa alegi! Pensia privata, o decizie "tanara”, va avea loc la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, miercuri, pe 12 octombrie, la ora 13.00.

Primul eveniment al acestei toamne va aduce in fata studentilor specialisti de top din piata pensiilor private, experti in investitii, dar si in formare profesionala, care vor oferi tinerilor informatii despre structura sistemului, importanta unei decizii luate din timp, chiar de la primul loc de munca, precum si sfaturi utile in cariera.

Urmatoarele evenimente de educatie financiara din acest an vor avea loc la Cluj-Napoca si Craiova, unde CSSPP va organiza intalniri cu studentii dar si cu angajatorii din regiunile respective.

Pana in prezent, peste 500 de studenti din 5 institutii de invatamant superior au participat deja la evenimentele din seria campaniei de informare publica "Invata sa alegi! Pensia privata, o decizie "tanara”. 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: