Unicredit are 100 mil. euro de cheltuiala in Romania. "Ne uitam si la preluari"

Data publicarii: 14-10-2011 | Finante-Banci






Grupul Unicredit a pregatit investitii de peste 100 milioane euro pentru Romania in urmatorii ani pentru extinderea retelei cu 300 unitati, dar ia in considerare totodata achizitia unei banci, avand in vedere scaderea preturilor, a declarat pentru MEDIAFAX Roberto Nicastro, general manager al bancii.


"Suntem deschisi sa luam in considerare (achizitia unei banci -n. r.). Pana acum au fost mai mult discutii decat ceva concret. Dupa cum foarte bine ati observat, pretul bancilor a scazut, dar asteptarile sunt legate foarte mult de ceea ce era in trecut, astfel ca mai intai trebuie sa vedem o ajustare a acestor asteptari si abia apoi este posibil sa avem discutii mai serioase. Nu am avut nicio discutie unu la unu. Suntem deschisi, dar deocamdata nu este nimic concret. Ne place sa crestem in Romania, dar pana acum preturile au fost foarte mari", a spus Nicastro.


Pana in prezent, mesajul lui Nicastro privind posibilitatea unei achizitii era ca nu exclude potentiale achizitii daca va exista o oportunitate potrivita.


Nicastro, numarul doi in grupul Unicredit dupa Federico Ghizzoni, spune insa ca investitiile planificate depind in foarte mare masura de evolutia economiei romanesti. 

Integral in Zf.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: