Cum arata parcul de distractii de 25 de milioane de euro inaugurat in sectorul 6

Data publicarii: 17-10-2011 | Turism

Producatorul de diamante sintetice Rami Dacia a investit 25 de milioane de euro intr-un parc de distractii, TerraPark, situat in sectorul 6 din Bucuresti. Desi nu este nici Praterul vienez si nici Disneyland-ul parizian, doua dintre cele mai renumite parcuri de distractii din Europa, TerraPark asteapta in primul an de functionare circa 600.000 de vizitatori.

Terra Park, parcul de distractii situat pe Bulevardul Timisoara din Capitala, trebuia inaugurat initial in septembrie, cand vremea frumoasa probabil ar fi strans chiar si mai multi bucuresteni, insa dezvoltatorii parcului au amanat cu circa o luna deschiderea. Lucrarile la acest parc de distractii au inceput in luna iunie. La inaugurare au participat ministrul Elena Udrea, Nadia Comaneci si fostul primar al orasului Chicago, Richard M. Daley, scrie Ziarul Financiar.

Parcul cuprinde 30 de atractii si 500 de locuri de parcare, pe o suprafata de 30.000 de metri patrati. Printre atractii se numara si o platforma Z Force Tower, care se ridica la o inaltime de 53 de metri pentru a cobori cu viteza mare, un rollercoaster de 310 metri sau masinute.

Integral pe www.InCont.ro

sursa foto: ZF.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: