Cinci curse aeriene de pe Aeroportul Otopeni spre Grecia au fost anulate

Data publicarii: 19-10-2011 | Turism

Cinci curse aeriene de pe Aeroportul Otopeni spre Grecia au fost anulate, miercuri, ca urmare a grevei generale din aceasta tara, a declarat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), Valentin Iordache.

Acesta a precizat ca este vorba de patru curse dus-intors Bucuresti-Atena, precum si de o cursa, de asemenea tur-retur, Bucuresti-Salonic.

Doua dintre cursele Bucuresti-Atena si cursa Bucuresti-Salonic sunt operate de Tarom, in timp ce alte doua curse Bucuresti-Atena sunt operate de compania elena Olympic Air.

"Deocamadata asteptam vesti, pentru ca initial a fost anuntata o greva de 48 de ore, apoi a fost redusa perioada. Pentru maine (joi, n.r.) deocamdata nu avem informatii. Recomandarea pentru pasageri este sa tina legatura cu operatorii aerieni. Companiile aeriene care vor lua decizia anularii curselor isi vor anunta pasagerii, asa cum au facut-o si astazi (miercuri, n.r.)", a spus Iordache, pentru NewsIn.

Grecia se confrunta din nou, incepand de miercuri, cu o greva generala ce blocheaza traficul aerian, majoritatea serviciilor publice, dar si private, in timp ce Parlamentul se pregateste sa voteze o noua runda de masuri de austeritate, ce include mariri de taxe, reduceri salariale si concedieri. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: