Doua curse aeriene de la Bucuresti spre Atena si Salonic au fost anulate din cauza grevei din Grecia

Data publicarii: 20-10-2011 | Turism

Doua curse aeriene Bucuresti-Atena si Bucuresti-Salonic si retur, dar si o cursa Atena-Bucuresti au fost anulate joi din cauza grevei generale din Grecia, au declarat, pentru NewsIn, reprezentantii Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

Cursele opereaza pe aeroportul Otopeni.

Cursa Bucuresti - Atena si retur este operata de compania elena Olympic Air, celelalte curse amintite apartinand operatorului aerian TAROM.

Potrivit reprezentantilor CNAB, companiile aeriene au informat din timp  pasagerii in legatura cu anularea curselor.

Alte cinci curse aeriene de pe Aeroportul Otopeni spre Grecia au fost anulate miercuri, fiind vorba de patru curse dus-intors Bucuresti-Atena, precum si de o cursa, de asemenea tur-retur, Bucuresti-Salonic

Grecia se pregateste pentru a doua zi de greva generala si proteste in masa joi, cand in Parlament va avea loc votul final asupra noilor masuri de austeritate.

Ciocnirile intre politie si unii manifestanti au continuat in cursul noptii de miercuri spre joi la Atena, dupa ce zeci de mii de oameni au protestat fata de masurile propuse, ce includ cresteri ale taxelor si reduceri salariale, necesare pentru a convinge UE si FMI sa continue deblocarea transelor din pachetul de salvare.

Greva generala de 48 de ore continua joi, implicand angajati din practic toate sectoarele economiei.

Controlorii de trafic aerian si-au reluat activitatea, dupa o oprire a lucrului de 12 ore miercuri, permitand reluarea zborurilor interne si internationale.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: