26 de dosare penale si amenzi de aproape 100.000 de lei, bilantul final al controlului din Crangasi

Data publicarii: 31-10-2011 | Afaceri

Politistii bucuresteni au deschis, in urma controalelor desfasurate, impreuna cu reprezentantii Garzii Financiare, in complexele comerciale din Piata Crangasi, 26 de dosare pentru evaziune si neplata taxelor catre stat, fiind totodata aplicate amenzi in valoare totala de 96.000 de lei.

Astfel, in urma controalelor de sambata dimineata, au fost demarate cercetari fata de 26 de societati comerciale, pentru evaziune fiscala sau neplata datoriilor catre stat. De asemenea, au fost date si amenzi de 96.000 de lei.

Pe de alta parte, au fost confiscate 700 de kilograme de carne care nu aveau acte de provenienta, opt cantare, dar si alte bunuri, in valoare totala de 23.000 de lei.

Aproximativ 150 de politisti de la Capitala, dar si reprezentanti ai Garzii Financiare, autoritatii vamale, de metrologie dar si de la OPC au facut, sambata dimineata, o serie de controale la comerciantii care isi desfasoara activitatea in Piata Crangasi din Bucuresti.

Oamenii legii au facut verificari cu privire la posibile fapte de evaziune fiscala si contrabanda, precum si in privind calitatea marfii care este vanduta in complexele comerciale din Piata Crangasi. 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: