Casa de Avocatura Bostina si Asociatii schimba echipa de avocati de la biroul din Iasi

Data publicarii: 31-10-2011 | Afaceri

Casa de Avocatura "Bostina si Asociatii” a schimbat echipa de avocati din cadrul biroului teritorial de la Iasi prin cooptarea avocatilor colaboratori Helga Fenea si, respectiv, Vasile Ciobanu, ca urmare a incetarii contractelor de colaborare cu avocatele Irina Arnautu si Dana Bostan.

Helga Fenea absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2007, fiind beneficiara unei burse de studii Erasmus - Socrates in domeniul dreptului privat spaniol. Helga este membra a Baroului Iasi din decembrie 2008, si avocat definitiv din aprilie 2011. Printre domeniile sale de expertiza se numara dreptul comercial si al societatilor comerciale, procedura insolventei, contenciosul administrativ si fiscal si dreptul civil.

"Cred ca avocatura este o profesie plina de provocari, care determina o disciplinare si o perfectionare continua iar posibilitatea de a ma alatura echipe de la Bostina si Asociatii reprezinta o sansa de a-mi desfasura activitatea la un alt nivel, care concorda cu ambitiile mele in cariera” spune Helga Fanea.

Vasile Ciobanu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza” din Iasi in anul 2002 si este membru in Baroul Iasi. Experienta sa profesionala vizeaza asistarea si reprezentarea persoanelor juridice si persoanelor fizice in fata instantelor judecatoresti in materie comerciala, in procedura insolventei, drept administrativ si contencios fiscal, asistenta juridica la negocieri, recuperari creante si executari silite precum si drept civil, drept penal si dreptul familiei.

Despre Casa de Avocatura Bostina si Asociatii

Despre Bostina si Asociatii: Casa de Avocatura Bostina si Asociatii este unul din liderii pietei de consultanta juridica din Romania, cu o cifra de afaceri in 2010 de 15,71 milioane EURO si peste 130 de avocati si consultanti. Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 18 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.

Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica - prin Bostina & Associates Corporate Finance - si manageriala privind implementarea diverselor programe finantate de Uniunea Europeana, prin firma "Bostina & Associates Financial Consulting”.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: