Centrul comercial Citty Mall a fost vandut catre Star Imob Construct, pentru peste 17 mil. euro

Data publicarii: 31-10-2011 | Imobiliare

Centrul comercial Citty Mall a fost vandut catre compania Star Imob Construct pentru peste 17 milioane euro, mall-ul fiind atribuit in urma negocierilor directe cu sase investori, a anuntat luni lichidatorul judiciar, Casa de Insolventa Transilvania.

"Casa de Insolventa Transilvania, lichidatorul judiciar al City Mall, anunta ca, in urma negocierilor directe cu cei sase investitori care si-au manifestat interesul pentru achizitia City Mall, centrul comercial a fost vandut catre Star Imob Construct. Valoarea de achizitie a centrului comercial este de 17.300.000 euro plus TVA. (...) Din punctul de vedere al CITR, managementul proiectului poate fi preluat de noul investitor chiar si inainte de finalizare platii, estimata a avea loc intr-o luna, fara insa a avea dreptul de a face modificari pana la dobandirea dreptului de proprietate", se arata in comunicatul Casei de Insolventa Transilvania (CITR).

Plata urmeaza sa se faca pana cel tarziu la finalul anului in curs.  Destinatia centrului comercial urmeaza a fi stabilita de catre noul proprietar insa cel mai probabil destinatia acestuia nu va suferi modificari esentiale, potrivit CITR.

Procedura de negociere directa pentru valorificarea City Mall a fost demarata incepand cu luna august , prin publicarea anuntului pentru depunerea ofertelor de participare la negocierea directa. Termenul limita de depunere a ofertelor in vederea achizitionarii City Mall a fost 16 septembrie.

In prezent, City Mall are un grad de ocupare de 83 % din spatiul comercial si contracte cu aproximativ 74 de chiriasi.   

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: