Peste 30 de voluntari Xerox s-au implicat in actiunile de impadurire din localitatea Armasesti, in cadrul miscarii Plantam fapte bune in Romania

Data publicarii: 01-11-2011 | Mediu

Voluntarii Xerox au plantat copaci sambata in localitatea Armasesti din judetul Ialomita, in cadrul celei mai mari miscari nationale de impadurire din tara noastra, "Plantam Fapte Bune in Romania”.

Echipa Xerox a plantat peste 800 de puieti de plop alb (populus alba), pe o uprafata de un hectar.

"Ne bucuram ca am putut sa participam la actiunile de impadurire din localitatea Armasesti, pentru a reda localitatii padurea sa si vom continua sa ingrijim copacii pe care i-am plantat acum", afirma Ioana Bulat, PR Manager Xerox Romania. "Totodata, a fost un bun prilej pentru voluntarii Xerox de a se intalni intr-un cadru diferit si de a se implica impreuna intr-o actiune ecologia de amploare".

"Xerox este una dintre primele companii din lume care au adoptat o atitudine verde, ecologia reprezintand pentru Xerox un modus vivendi care se regaseste in tot ceea ce intreprinde”, a adaugat ea.

Totodata, cu ajutorul Xerox, toate materialele necesare in acest program sunt "verzi", fiind tiparite cu ajutorul multifunctionalelor Xerox, pe hartie reciclata si suporturi speciale de imprimare Xerox.

In total, au fost plantati in localitatea Armasesti aproape 10.000 de puieti de mojdrean (fraxinus ornus), plop alb (populus alba) si gladita (geditsia triacanthos), pe un teren de 5 hectare.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: