Credit avantajos de la Banca Transilvania, pentru participantii la programul School for Startups 2012

Data publicarii: 01-11-2011 | Finante-Banci

Banca Transilvania, partenerul traditional al "School for Startups” (S4S) - program de educatie antreprenoriala oferit de Fundatia Post-Privatizare - vine cu o solutie pentru plata taxei de participare la sesiunile programate pentru 2012: un credit BT fara comisioane, acordat pe o perioada de 10 ani. 

Pentru acest imprumut sunt eligibili cetatenii romani care au domiciliul stabil in Romania si care obtin venituri cu caracter permenat pe teritoriul tarii. Detalii despre aceasta facilitate de finantare pot fi obtinute de la unitatile Bancii Transilvania din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara sau accesand site-ul programului, www.schoolforstartups.ro. 

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: "Banca Transilvania incurajeaza spiritul intreprinzator, inclusiv prin implicarea in programe precum School for Startups, tocmai pentru ca educatia antreprenoriala este una dintre componentele unei afaceri de succes. Pentru ca suntem, ca banca, parte a comunitatii, am gasit o solutie financiara pentru ca un numar cat mai  mare de persoane sa poata beneficia, din 2012, de aceasta initiativa”.

"Fundatia Post-Privatizare subventioneaza 80% din costul programului, iar impreuna cu partenerii nostri de la Banca Transilvania ne-am gandit ca un astfel de instrument le-ar oferi ocazia tuturor celor care vor sa invete mai multe despre antreprenoriat sa participe la programul nostru. Scopul nostru e sa ajutam cat mai multi tineri si antreprenori aflati la inceput de drum sa construiasca si sa isi dezvolte afaceri de succes, iar un astfel de demers nu face decat sa functioneze ca un catalizator in acest proces” declara Peter Barta, Director Executiv al Fundatiei Post-Privatizare.

Pana la finalul anului sunt programate alte doua sesiuni ale programului, in Bucuresti          (in 21 - 22 noiembrie) si in Cluj-Napoca (in 24 - 25 noiembrie). In 2011 au avut loc, pana acum, alte 6 intalniri de acest gen.

Despre School for Startups 2012

Incepand cu anul 2012, School for Startups si-a propus sa devina cea mai mare comunitate de antreprenori din Europa de Sud-Est. Cursurile vor fi organizate in Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara. In cadrul S4S, participatii vor beneficia de 4 sesiuni de training intensiv; acces la o platforma interna care faciliteaza primirea de suport din partea mentorilor, precum si acces gratuit la o platforma care ajuta participantii sa isi traseze planurile de afaceri, spoturi video de tip "how to”, acces la o biblioteca virtuala cu mii de articole etc. La finalul scolii, vor avea loc intalniri cu investitori din Romania si din strainatate, in cadrul carora participantii au ocazia sa isi prezinte ideile de investitii sau afacerile deja existente. 

In plus, participantii vor primi o serie de beneficii din partea partenerilor programului    Start for Startups. De exemplu, Google va oferi consultanta in folosirea Google Adwords si cupoane cadou participantilor. Cursantii vor avea, de asemenea, reducere de 25% la programele in care Fundatia Post Privatizare este partener - TedxBucharest si How to Web. 

Mai multe detalii despre inscriere, sesiuni, profesori si mentori sunt postate pe site-ul oficial al programului: www.schoolforstartups.ro.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: