Fastbanking - 100.000 de utilizatori ai serviciului de internet banking al Bancpost

Data publicarii: 02-11-2011 | Finante-Banci

De la inceputul anului, Fastbanking®, serviciul de internet banking al Bancpost, si-a dublat numarul de clienti, intampinand astazi pe cel de-al 100.000-lea utilizator. 

Potrivit unei cercetari interne, 52% din clientii Fastbanking® sunt persoane sub 45 de ani, in proportie egala femei si barbati. Valorile cele mai ridicate de trafic se inregistreaza de luni pana joi in intervalul 9 - 11, lunea observandu-se cele mai multe conectari si tranzactii. Operatiunea cel mai des efectuata in aceste intervale este plata facturilor (utilitati) si transferuri.

Bancpost spune un BRAVO tututor celor 100.000 de clienti care au ales sa includa Fastbanking® in administrarea disponibilitatilor lor banesti. Cu aceasta ocazie, pentru a familiariza utilizatorii nou inrolati cu intreaga arie de functionalitati, Fastbanking® pune la dispozitia acestora pagina demo, la adresa http://demofastbanking.ro/.

Pagina demo are rolul de a usura accesul utilizatorilor la functionalitatile aplicatiei si de a-i ajuta sa profite la maximum de facilitatile oferite. Cele 11 filme postate ilustreaza in detaliu pasii pe care un utilizator trebuie sa-i urmeze pentru efectuarea de operatiuni.  

Fastbanking®, serviciul de internet banking al Bancpost contribuie astfel nu doar la reducerea costurilor tranzactiilor bancare, dar si la economii de timp, permitand celor 100,000 de clienti un acces direct la tranzactii de baza disponibile intr-o unitate bancara fara a se deplasa fizic in locatie. 

Tag-uri: