BCR Asigurari a lansat promotia Primul RCA care nu te lasa in drum

Data publicarii: 03-11-2011 | Finante-Banci


BCR Asigurari Vienna Insurance Group a lansat promotia RCA PLUS adresata atat persoanelor fizice cat si juridice care detin autoturisme. De acum ai si beneficii la achizitionarea politei obligatorii RCA!

Numai in perioada 17.10.2011 - 15.01.2012 la incheierea politei RCA veti beneficia GRATUIT pe toata perioada  de valabilitate a politei  de  servicii de  tractare  a autovehiculelor (autoturismul  Asiguratului RCA si autoturismul persoanei pagubite) implicate in accidentul rutier, produs pe teritoriul Romaniei. Nu exista limite de evenimente sau limita de despagubire pentru serviciile acoperite.

In plus, daca ati incheiat  o polita, pentru un an de zile, in perioada mentionata mai sus, participati automat la tombola in urma careia puteti castiga un card de servicii auto. Mai multe detalii legate de Regulamentul  Campaniei "Primul RCA care nu te lasa in drum” puteti afla accesand website-ul companiei www.bcrasigurari.ro.

In cazul in care detineti o polita de Asigurare Facultativa a Autovehiculelor (CASCO) la BCR Asigurari, pe durata  de valabilitate si in limitele de acoperire aferente si politei de Asigurare Obligatorie de Raspundere Civila Auto  (RCA) fara a depasi durata/limitele politei CASCO, beneficiati, la cerere, de extinderea acoperirii pentru riscul de furt extern. 

" Am creat o intreaga gama de produse sub titulatura PLUS. Acest PLUS inseamna servicii suplimentare oferite clientilor la preturi corecte pentru a oferi despagubiri juste si echitabile. Prin lansarea RCA PLUS dovedim ca suntem aproape de clientii nostri chiar si atunci cand vine vorba de un produs cu caracter  obligatoriu cum este  Raspunderea  Civila Auto.” - a declarat  Mihail Tecau, presedinte directorat BCR Asigurari.

BCR Asigurari - membra a Vienna Insurance Group si Erste Group, este o companie de top, puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari generale din Romania, prin alinierea permanenta la cerintele pietei si ale clientilor dovedeste eficienta unui management de inalta clasa.

Suntem de 10 ani alaturi de clientii nostri, ne respectam promisiunile facute prin corectitudine si rapiditate in acordarea despagubirilor si furnizam consultanta in alegerea celui mai potrivit program de asigurare.

Mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre BCR ASIGURARI sunt disponibile pe www.bcrasigurari.ro  si in cadrul tuturor unitatilor teritoriale ale societatii.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: