Din noiembrie , contribuabilii isi pot achita impozitele si taxele prin intermediul Romanian International Bank

Data publicarii: 07-11-2011 | Finante-Banci

In data de 1 noiembrie 2011 Romanian International Bank a lansat un nou serviciu in parteneriat cu Ministerul Finantelor Publice. Astfel, clientii RIB - persoane fizice vor putea efectua plata impozitelor si taxelor la ghiseele bancii sau prin intermediul serviciului de Internet Banking.

Clientul trebuie sa cunoasca doar urmatoarele informatii: suma pe care o datoreaza la buget si tipul impozitului (impozitul pe veniturile din cedarea folosintei bunurilor, taxe consulare, impozitul pe cladiri, terenuri si mijloace de transport, etc., inclusiv amenzi, catre orice primarie, indiferent de judetul in care aceasta este localizata). Aplicatia dezvoltata va completa automat datele de identificare si codul IBAN al institutiilor publice beneficiare.

Plata se poate efectua de catre clientii bancii, atat pentru impozitele si taxele  proprii, cat si pentru cele ale oricarui alt contribuabil. Achitarea se realizeaza fara plata vreunui comision de catre client.

" Buna colaborare cu institutiile statului  s-a materializat in parteneriatul cu Ministerul Finantelor Publice, in baza caruia contribuabilii isi pot plati taxele si impozitele la RIB. Datorita acestui nou serviciu oferit de catre RIB S.A. clientii  economisesc timp si beneficiaza de un plus de confort. Prin dezvoltarea acestui parteneriat, RIB sustine si procesul de trecere de la cash catre metodele de plata electronice, exploatand avantajele determinate de noile tendinte in domeniul instrumentelor electronice de plata si dezvoltand servicii menite sa simplifice procesele de plata pentru clienti.  "- Catalin Zoican, Vicepresedinte Executiv RIB.

Romanian International Bank S.A. este o banca universala care activeaza pe piata din Romania din anul 1998 si opereaza in acest moment prin 34 de unitati bancare, aflate in Bucuresti (15) si in tara (19), avand ca obiectiv permanenta imbunatatire a produselor si serviciilor oferite. Negociem personal.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: