Depozit in euro cu dobanda de 6% pe an si fonduri de investitii internationale pentru clientii Prestige ai Millennium Bank

Data publicarii: 07-11-2011 | Finante-Banci

Millennium Bank isi extinde oferta pentru clientii cu venituri mari, printr-un nou instrument de economisire si investitii, Pachetul Dual Prestige, care contine un depozit in euro cu dobanda speciala si fonduri internationale de investitii in euro. Jumatate din suma investita prin intermediul pachetului va fi plasata intr-un depozit in euro la trei luni cu o dobanda fixa foarte avantajoasa, de 6% pe an, iar restul de 50% din suma va fi plasat in pana la sapte fonduri diferite ING Investment Management in euro, domiciliate in Luxemburg.

"Noul pachet se adreseaza clientilor cu venituri mari, interesati de solutii diversificate de investitii in euro, care combina siguranta unui depozit la termen cu castigurile potentiale ridicate ale fondurilor de investitii. Pachetul Dual Prestige ofera acces la servicii de top in intreaga lume de administrare a investitiilor si se diferentiaza prin intermediul unei mari diversitati a claselor de active, caracteristici care pot transforma acest produs intr-o componenta cheie a oricarui portofoliu de economisire si investitii”, a declarat Eliza Erhan, Director Departamentul Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.

Pachetul Dual Prestige permite clientilor sa-si retraga banii din fond in orice moment, fara comision de penalizare, iar suma minima pentru investitie este de 4.000 de euro.

Lansata la inceputul lui 2011, linia de business Prestige a Millennium Bank se adreseaza clientilor care au economii de cel putin 20.000 de euro sau venituri lunare de minimum 1.400 de euro, prin produse si servicii financiare dedicate, precum si printr-o retea de distributie speciala si manageri de relatii cu clientii dedicati. Clientii Prestige ai bancii au acces atat la fonduri globale, administrate de ING Investment Management, cat si la fonduri locale, administrate de Pioneer Asset Management. Banca a dezvoltat si un program complex de asigurari de sanatate, in parteneriat cu EUREKO Asigurari, creat exclusiv pentru clientii Prestige, care ofera o gama larga de servicii medicale de top, prin intermediul celor 250 de clinici si spitale private partenere de pe tot teritoriul tarii.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: