COSMOTE Romania anunta cei 25 de finalisti ai programului Bursele COSMOTE

Data publicarii: 08-11-2011 | IT&C

Cea de-a doua editie a Burselor COSMOTE, programul de responsabilitate sociala lansat de COSMOTE Romania anul trecut, a ajuns in etapa de intervievare a celor 25 de finalisti, care vor fi evaluati de catre juriu in zilele de 10 si 11 noiembrie 2011. 

Lista celor 25 de studenti care au fost alesi sa participe la sesiunile de interviuri este disponibila pe www.burselecosmote.ro si pe pagina de Facebook a programului.

In perioada inscrierilor, intre 15 septembrie - 15 octombrie 2011, au fost primite 243 de aplicatii, dintre care 168 au fost validate si luate in considerare pentru desemnarea celor 25 de finalisti. Castigatorii vor fi sustinuti financiar pe durata studiilor universitare, prin intermediul unei burse in valoare de 150 euro/luna, echivalent in RON, pe o durata de 9 luni (octombrie-iunie) pe an.

Cei 25 finalisti vor fi intervievati de catre juriul Burselor COSMOTE, format din: Ana-Maria Stanciu-Manolescu, Acting Head of Technology, Customer Care and Operational Office al COSMOTE Romania, cu peste sapte ani de experienta in zona de recrutare in companii din industria de telecom; Loredana Visa, Director General al agentiei V+O Communication, cu peste 14 ani de experienta in relatii publice si marketing in Romania si in America de Nord; Sorin Psatta, Integrated Communication Director in cadrul agentiei Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti; Dan Petre, Managing Partner la D&D Research, companie de cercetare si consultanta specializata in psihologie aplicata in marketing si Mihaela Perianu, fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 20 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training, o franciza americana de training. 

Cei 5 castigatori desemnati de juriu vor fi anuntati in data de 16 noiembrie 2011, in cadrul unei festivitati de premiere. 

Aflat la cea de-a doua editie, programul Bursele COSMOTE se adreseaza tinerilor absolventi ai clasei a XII-a din anii 2010 si 2011, care au fost admisi intr-o institutie de invatamant superior de stat din Romania, in cadrul sesiunii de admitere din 2011.

Mai multe detalii despre program si regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul www.burselecosmote.ro.

In calitate de parte responsabila si activa a societatii, COSMOTE Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. Printre proiectele de responsabilitate sociala derulate de COSMOTE Romania se numara: campania "Mesaje de iubire”, parteneriatul cu Asociatia Telefonul Copilului, programul intern de protectia mediului "Green Office” si altele.

Tag-uri:
Ultimele stiri pe BankNews.ro: