KIWI Finance si BCR lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale

Data publicarii: 08-11-2011 | Finante-Banci


KIWI Finance, lider pe piata de brokeraj bancar din Romania anunta lansarea, impreuna cu Banca Comerciala Romana, cea mai mare banca din sistemul financiar romanesc, a unei campanii promotionale la creditele de nevoi personale, intermediata exclusiv de brokerul de credite. In cadrul campaniei, clientii vor putea accesa o oferta foarte atractiva: credite in lei, rate fixe pe toata durata creditului, asigurare de viata oferita gratuit si unele dintre cele mai bune costuri din piata. 

Durata campanie: 01 noiembrie 2011 - 30 decembrie 2011 Aceasta campanie se adreseaza celor care au nevoie de sume pana in 20.000 EUR, pe o perioadade maxim 10 ani. 

"In aceasta perioada accesul la finantare prin credite bancare, mai ales pentru persoanele fizice este privita ca fiind foarte dificila. Noi, la BCR, am facut si facem in continuare tot posibilul sa fim aproape de clienti, sa ii ajutam sa obtina banii de care au nevoie, intr-un mod responsabil. Facem asta prin produsele pe care le oferim, dar si prin apropierea de client. Parteneriatul pe care l-am incheiat cu KIWI Finance usureaza accesul clientilor la credite,  si ne bucuram ca putem sa facem acest lucru acum, inainte de sarbatorile de iarna, cand nevoia de bani este mai mare ca in alte perioade.”, a declarat  Florentina Taudor, sef departament Parteneri Credite BCR 

"Campania, continua strategia KIWI Finance de dezvoltare a unor produse in colaborare  exclusiva cu bancile partenere, cu adresabilitate pe segmente bine definite de clienti. Succesul campaniilor anterioare ne dau incredere ca acest produs exclusiv, primul de nevoi personale,  va acoperi necesitatile unui segment mare de clienti de a accesa sume considerabil mai mari in aceste doua  luni de campanie decat dupa implementarea noului regulament de creditare in ianuarie 2012.” spune Anca Bidian, CEO KIWI Finance.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: