Citibank lanseaza Global Transfers - cea mai avantajoasa modalitate de a trimite si a primi bani in 29 de tari

Data publicarii: 08-11-2011 | Finante-Banci

Clientii Citibank Romania beneficiaza acum de cea mai avantajoasa si mai rapida modalitate de a primi sau transfera bani catre persoane fizice titulare de conturi Citibank din 29  de tari, prin noul serviciu Citibank Global Transfers.

Serviciul permite clientilor sa efectueze transferuri bancare online instant, in timp real, in moneda locala sau in moneda tarii de destinatie. Pentru a initia un  transfer, clientul nu este nevoit sa se deplaseze la nicio sucursala bancara, ci doar sa acceseze platforma Citibank Online pe site-ul bancii www.citibank.ro.

"In cadrul stategiei noastre de a pune serviciile si produsele bancare la dispozitia clientilor nostri oricand si oriunde, intr-un mod accesibil si avantajos, le oferim acum posibilitatea de a transfera bani in 29 tari precum Germania, Spania, Marea Britanie, Statele Unite, Emiratele Arabe Unite si multe altele. Acest serviciu ofera clientilor posibilitatea de a efectua tranzactii bancare din confortul propriului camin sau birou”, a spus Rohith Murthy, eBusiness Head Citibank Romania.

Toate transferurile primite sunt gratuite, iar comisioanele pentru efectuarea unui transfer sunt fixe, in valoare de 15 Lei/ 5 USD/ 4 EUR/ 3 GBP, in functie de moneda in care este deschis contul. Suma maxima ce poate fi transferata pe zi este 15.000 euro.

Mai multe detalii despre Citi Global Transfers, precum si lista completa a tarilor participante,sunt disponibile online pe www.citibank.ro si la linia CitiPhone 0800801040.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: