Cum isi explica votul senatorii PSD care nu au vrut inlocuirea lui Geoana

Data publicarii: 08-11-2011 | Politica

Senatorii social-democrati care s-au abtinut de la votul de luni, din grupul PSD din Senat, la decizia de inlocuire a lui Mircea Geoana de la presedintia Senatului, au argumentat ca "rocada" hotarata de conducerea partidului va duce la pierderea functiei de catre partid.

Nicolae Moga, unul dintre senatorii PSD care s-au abtinut la votul asupra deciziei BPN de a-l schimba pe Mircea Geoana cu Titus Corlatean la presedintia Senatului, a declarat marti ca masura luata de conducerea partidului a fost "pripita".

"Partidul a luat o hotarare si o vom respecta, dar la grup au fost discutii pro si contra. Eu am spus ca masura asta este pripita, nu s-a facut o analiza a consecintelor. Eu am convingerea ca astfel PSD va pierde functia de presedinte al Senatului, care era ultima baricada a opozitiei", a declarat Moga, potrivit Mediafax. El si-a explicat retinerea de la vot prin aceea ca ar fi preferat ca liderii partidului sa mai incere o cale de intelegere cu Mircea Geoana, momentul ales pentru schimbarea acestuia nefiind oportun.

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: