Catalin Gavrilescu este promovat in functia de DMO Operations Manager la Xerox

Data publicarii: 09-11-2011 | Diverse

Catalin Gavrilescu este numit in pozitia de Operations Manager in cadrul Xerox Developing Markets Operations (DMO), incepand cu luna noiembrie 2011. Catalin Gavrilescu, care a ocupat anterior pozitia de GDO Operations Manager Xerox Romania, va fi inlocuit de Bogdan Toma, care pana acum a avut functia de GDO Associate Operations Manager.  

Catalin Gavrilescu s-a alaturat echipei Xerox in 2002, ca DocuCare Specialist. De atunci, el a detinut mai multe functii importante in companie, ajungand in 2008 Operations Manager al Xerox Romania si Republica Moldova. In aceasta calitate, a avut printre responsabilitati cresterea venitului si a profitului si optimizarea costurilor de furnizare a produselor. Catalin Gavrilescu a implementat si a dezvoltat Global Service Delivery Model (GSDM), un model de distributie globala a serviciilor, pana  la nivelul 4 de maturitate (Quantitatively Managed), a obtinut certificarea ISO 20000 pentru Managementul Serviciilor , una dintre cele mai importante in domeniu si a dezvoltat un nou model de urmarire a nivelului de multumire al clientilor.

In noua sa pozitie, Catalin Gavrilescu va fi responsabil de implementarea si coordonarea contractelor regionale strategice si de gestionarea modului de livrare a serviciilor catre clientii finali. De asemenea, va fi responsabil de dezvoltarea unor initiative cheie privind furnizarea de servicii la nivel regional si verificarea eficientei acestora. El va raporta catre Head of Presales, Implementation and Operations DMO si va avea biroul in sediul Xerox Romania. 

"Catalin Gavrilescu s-a remarcat prin eficienta si performanta. A indeplinit cu succes obiectivele de business ale companiei pe segmentul lui de activitate, si a avut rezultate foarte bune privind implementarea unor noi tipuri de servicii si obtinerea unor importante certificari in domeniu pentru managementul serviciilor IT, contribuind astfel la cresterea business-ului Xerox”, afirma Razvan Botezatu, Services & Strategic Accounts Director, Xerox Romania si Republica Moldova, cel caruia Catalin Gavrilescu i-a raportat, pana in noiembrie 2011. 

"Noua functie este o provocare pentru mine si sper ca, impreuna cu colegii din echipa, sa facem performanta si sa optimizam business-urile clientilor nostri, urmarind in continuare strategia Xerox concentrata pe servicii si solutii de management al documentelor”, afirma Catalin Gavrilescu. 

Catalin Gavrilescu a absolvit Universitatea Politehnica din Bucuresti, Facultatea de Eletrotehnica, in anul 2000 si a participat la numeroase cursuri profesionale, organizate de Xerox in tara si in strainatate.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: