OTP Group - cel mai bun furnizor de servicii Private Banking din regiunea Central Europeana si de Est

Data publicarii: 10-11-2011 | Finante-Banci

Conform clasamentului realizat de revista The Banker Magazine, OTP Group a fost ales, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bun furnizor de servicii Private Banking din regiunea Central Europeana si de Est. The Banker Magazine este o publicatie prestigioasa din domeniul financiar, membra a grupului Financial Times, cel mai mare grup de presa la nivel international. 

Pe langa aceasta distinctie, in 2009 si 2011, OTP Group a fost desemnat de catre Euromoney drept cel mai bun furnizor de servicii Private Banking din Ungaria. 

Criteriile in luarea acestei decizii au fost o analiza detaliata a expertilor, alinierea intereselor dintre banci, relatia dintre manageri si clienti. De asemenea, pe langa adaptarea strategiei de business la noile reglementari financiare in contextul crizei economice, au fost luate in considerare si generarea de incasari sustenabile pe termen lung, precum si consilierea investitorilor importanti.

Datorita increderii constante a clientilor, OTP Group a reusit sa valorifice oportunitatile de crestere. In septembrie 2011, OTP Private Banking gestiona active in valoare de 2.94 miliarde de euro, avand un numar de 29.300 de clienti       

Prin intermediul unei game largi de servicii si planuri bancare si de investitii (inclusiv servicii de consultanta pentru managementul activelor), OTP Private Banking ofera una dintre cele mai largi game de produse de pe piata din Ungaria. Clientii de private banking au posibilitatea de a-si organiza companiile cu ajutorul managerilor de relatii, beneficiind in plus de servicii de tip ghiseu unic si numeroase servicii de consultanta in domeniul imobiliar, colectii de arta, consiliere juridica si managementul activelor offshore. Propunerea de valoare se extinde in permanenta, in functie de cerintele clientilor si necesitatea de a inova. Pentru clientii cei mai exigenti (care tind sa fie si cei mai bogati), OTP Prestige Private Banking ofera un serviciu si mai sofisticat.

OTP Bank Romania este subsidiara a OTP Group, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrala si de Est. OTP Bank ofera servicii universale in Ungaria, Romania, Muntenegru, Croatia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia si Serbia, pentru mai mult de 12 milioane de clienti, prin intermediul unei retele teritoriale de aproape 1500 de unitati, prin intermediul retelei de ATM-uri si prin sistemul de canale electronice. 

Tag-uri: