Zeci de hoteluri construite in ultimii 12 ani sunt scoase la vanzare la preturi ireal de mari

Data publicarii: 14-11-2011 | Turism

Zeci de hoteluri construite in Romania in ultimii 10-12 ani, in general de persoane care aveau investitii in alte domenii decat turismul, si care nu sunt eficiente, sunt scoase la vanzare pentru sume foarte mari, a declarat agentiei Mediafax Radu Enache, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere.

 "Sunt multe hoteluri de vanzare, zeci, la nivel national. Probabil ca proprietarii, atunci cand le-au construit, au fost interesati de investitiile in real estate. Sunt destul de multe si in Bucuresti, dar provincia a inceput sa faca ravagii. In tara si tarifele sunt mai mici decat in Bucuresti, iar circulatia turistica este o problema. Si oamenii au constatat ca turismul este o investitie aristocratica in care trebuie sa vii tot timpul cu bani sau sa generezi suficienti bani ca sa-ti permita din timp in timp sa faci renovari", a spus Enache.

 El a afirmat ca cele mai multe unitati scoase la vanzare au fost construite in ultimii 10-12 ani, in general de oameni cu afaceri in alte domenii decat cel al turismului. Cele mai multe dintre acestea au 3, 4 si chiar 5 stele.

Integral in Puterea.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: