Adrian Nastase: Vom merge mai departe cu incercarea de schimbare a lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean

Data publicarii: 14-11-2011 | Politica

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a reafirmat luni ca se doreste o inlocuire de la sefia Senatului a lui Mircea Geoana cu social-democratul Titus Corlatean, adaugand ca a inteles ca acesta este demersul care va fi discutat in sedinta Biroului Permanent National al partidului.

Presedintele Consiliului National al PSD s-a aratat deranjat de "speculatii" care pot fi puse pe seama sa in cazul Mircea Geoana, adaugand ca a spus foarte clar ca nu se va cere revocarea lui Mircea Geoana, care va presupune vacantarea postului. 

"Am explicat foarte clar, in urma unei discutii pe care dl. Iliescu a avut-o cu dl. Ponta, (...) ca nu vom cere revocarea si revocarea insemnand vacantarea postului, ci vom merge mai departe cu incercarea de schimbare a lui Geoana cu Titus Corlatean. Si inteleg ca acesta este demersul pe care se merge in continuare in ceea ce priveste Senatul. In ceea ce priveste cealalta chestiune (n.r. excluderea lui Geoana din PSD), nu m-am pronuntat, am spus numai ca relatia lui Mircea Geoana cu partidul va fi decisa de catre Comisia de Integritate. Atat am spus. Comentariile care au venit dupa aceea, nu sunt responsabil pentru ele. (...) Cred insa ca este momentul ca unele chestiuni sa fie clarificate, pentru ca altfel nu vom putea merge mai departe", a mai spus Adrian Nastase. 

Sursa: AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: