Bostina & Associates Financial Consulting va acorda servicii de consultanta pentru un proiect cu finantare europeana de intarire a activitatii de supraveghere si control vama

Data publicarii: 15-11-2011 | Afaceri

Bostina & Associates Financial Consulting (BAFC), a fost selectata de Ministerul Finantelor Publice, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Autoritatea Nationala a Vamilor, sa acorde servicii de consultanta pentru elaborarea unui "Studiu de fezabilitate pentru intarirea activitatii de supraveghere si control vamal efectuat de echipele mobile”. 

Scopul proiectului este de a furniza o analiza detaliata  a activitatilor de supraveghere si control specifice echipelor mobile, desfasurate in afara birourilor vamale de frontiera, care sa identifice cerintele de imbunatatire a functiei de supraveghere si control la nivelul Autoritatii Nationale a Vamilor, pe intreg teritoriu tarii. 

"Acesta este un proiect extrem de important, avand in vedere contextul actual precum si dezbaterile care au loc la nivel national si european privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Avem insa experienta unui proiect anterior similar precum si expertiza castigata de-a lungul anilor in colaborarea cu autoritatile locale si centrale: Ministerului Muncii, Familiei si Protectii Sociale, Ministerul Finantelor Publice, Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri s.a.  in accesarea fondurilor europene, ceea ce ne da increderea ca vom avea succes si de aceasta data,” spune Mihaela Stanescu, director general al BAFC.

Proiectul, la finalul sau,  va oferi o evaluare generala a activitatii de supraveghere si control vamal din cadrul ANV efectuata de echipele mobile in afara birourilor vamale de frontiera existente, in vederea identificarii cerintelor de imbunatatire a  acesteia la nivel national si va contribui la cresterea gradului de pregatire profesionala a personalului.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: