Casa de Avocatura Bostina si Asociatii dezminte stirea aparuta privind incheierea tranzactiei intre Sumimoto Corp si Alcedo

Data publicarii: 15-11-2011 | Afaceri

Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a fost imputernicita de presedintele Grupului Alcedo sa infirme informatia conform careia tranzactia de preluare a Grupului Alcedo, cel mai mare distribuitor de produse pentru protectia plantelor si a semintelor certificate din Romania, de catre Sumimoto Corporation s-ar fi incheiat. 

 "Faptul ca o autoritate a statului a eliberat un aviz pozitiv la o cerere nu inseamna, in mod automat, ca tranzactia s-a si finalizat. Mai sunt cateva chestiuni ce trebuie clarificate si, pana atunci, ne abtinem de la a face comentarii care pot aduce prejudicii. In momentul in care vom considera ca tranzactia a fost finalizata in cele mai mici detalii, vom da un comunicat de presa.” spune Nicolae Sandulescu, presedintele Grupului Alcedo.

Grupul Alcedo detine o cota de aproximativ 20% pe piata de distributie a produselor de protectia plantelor si de 10% pe piata de distributie de seminte certificate. Grupul Alcedo detine compania Alchimex, cel mai mare producator de pesticide din tara. 

"Bostina si Asociatii a asistat Grupul Alcedo pe intreaga perioada a derularii negocierilor si toate comunicarile oficiale referitoare la acest subiect se vor face doar prin ei, restul informatiilor vehiculate prin presa putand fi tratate doar ca si zvonuri” mai spune Nicolae Sandulescu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: