Te suna cineva cu numar privat? Vezi aici cum poti sa afli cine e anonimul

Data publicarii: 16-11-2011 | IT&C

Pentru a afla numarul de telefon al persoanei care va suna cu "necunoscut" trebuie sa va creati un cont pe serviciul VoiceIP. 

Probabil ca multi dintre voi ati fost apelati cu "numar privat". Daca va macina curiozitatea, ar trebui sa utilizati serviciul VoiceIP, care va va aloca un numar pe care il puteti folosi pentru a devia toate apelurile primite, scrie videotutorial.ro. 

Trebuie sa stiti ca pentru a forwarda un apel, trebuie sa aveti credit pe cartela. Devierea apelului va avea loc chiar daca nu sunteti logati pe serviciul VoiceIP. In optiunea "Call forwarding" (deviere apel) se trece numarul catre care doriti sa deviati (in cazul nostru numarul VoiceIP) pentru una din situatiile disponibile: "Always forward" (deviere intotdeauna), "Forward when busy" (deviere doar cand suna ocupat), "Forward when unanswered" (deviere cand nu raspundeti), "Forward when unreachable" (deviere cand nu va aflati in aria de acoperire sau nu aveti semnal). Devierea pentru "Always forward", este cea mai indicata.

Sursa: Realitatea.net