Oferta produselor de creditare co-branded Garanti Bank si Kiwi Finance, prelungita pana la sfarsitul lui ianuarie 2012

Data publicarii: 16-11-2011 | Finante-Banci

Cele doua companii au vandut credite in valoare de peste 20 de milioane de euro in primul an.

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci din Romania, si Kiwi Finance, lider pe piata autohtona de brokeraj bancar, prelungesc campania de vanzare a produselor de creditare garantate cu ipoteca, pana la 31 ianuarie 2012, ca urmare a rezultatelor foarte bune inregistrate in primul an de colaborare.

Cele doua institutii au lansat, incepand cu noiembrie 2010, doua produse de creditare co-branded, care au cumulat pana in prezent peste 20 de milioane de euro din vanzari.

Unul dintre cele doua produse co-branded se refera la acordarea de credite imobiliare, atat pentru achizitia unui imobil, cat si pentru refinantarea altui credit. Creditul este acordat in euro pe o perioada de maxim 30 ani, cu un avans de 15%, dobanda atractiva si asigurare de viata gratuita. 

Cel de-al doilea produs priveste acordarea de credite de nevoi personale garantate cu garantii reale, pentru refinantarea oricarui tip de credit. Finantarea pana la 85% din valoarea garantiilor si dobanzile atractive au permis reducerea substantiala cu pana la 40% a ratelor clientilor care si-au consolidat datoriile prin acest produs.

"Produsele de creditare co-branded Garanti Bank si Kiwi Finance au un succes foarte mare in piata, motiv pentru care am decis prelungirea termenului de vanzare, pana la sfarsitul lui ianuarie anul viitor. Termenii de acordare - fara comisioane de analiza si de administrare lunara, precum si dobanzile atractive - au facut ca aceste produse sa fie profitabile pentru ambele companii", a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank Romania.

"Colaborarea excelenta cu Garanti Bank a dus la lansarea unora dintre cele mai competitive produse de creditare din piata, dovada fiind rezultatele remarcabile de vanzari. Prelungirea perioadei de vanzare a acestor produse este benefica atat pentru noi, cat si pentru consumatorul care poate astfel beneficia mai mult timp de conditii foarte bune de creditare", a adaugat Anca Bidian, CEO Kiwi Finance.