Kennedy: Deloitte este lider global in domeniul consultantei in management pentru functia financiara

Data publicarii: 17-11-2011 | Diverse

Deloitte Touche Tohmatsu Limited (DTTL) anunta ca reteaua de firme membre Deloitte a fost desemnata lider global in domeniul consultantei in management pentru functia financiara, potrivit raportului Finance Management Consulting Marketplace 2011-2014: Key Trends, Profiles and Forecasts, publicat de Kennedy Consulting Research & Advisory. 

Deloitte este lider de piata pe toate segmentele analizate in raport: capabilitati, venituri si ritm de crestere. Reteaua Deloitte ramane cel mai important furnizor de servicii de consultanta in management pentru functia financiara, in baza veniturilor raportate pe anul calendaristic 2010, care sunt cu peste 50% mai mari decat cele raportate de compania clasata de pe locul doi. 

"Suntem onorati de aceasta recunoastere prin care Kennedy confirma ca firmele noastre membre continua sa fie furnizori de talie mondiala pentru clientii proprii prin oferirea de solutii la provocarile complexe cu care se confrunta managementul functiei financiare”, spune Sam Silvers, Lider la nivel global pentru linia de servicii dedicata transformarii functiei financiare (Finance Transformation) in cadrul DTTL.

Concluziile principale:

"Deloitte are o pozitie solida in randul furnizorilor de consultanta in management pentru functia financiara; impulsul pozitiv in piata este generat pe de o parte de oferta cuprinzatoare de servicii dedicate transformarii functiei financiare (Finance Transformation), iar pe de alta parte de expansiunea continua si accentuata a capabilitatilor sale la nivel global”.  

"Relatiile apropiate cu directorii financiari si echipa de conducere executiva cu experienta financiara confera companiei acces privilegiat, in timp ce amploarea serviciilor sale de consultanta financiara si experienta acumulata reprezinta pilonii care sustin viziunea strategica a firmei.” 

"Deloitte nu beneficiaza doar de brandul si reputatia de firma Big 4, ci si de cea a unei firme multidisciplinare de consultanta, ceea ce subliniaza amploarea si profunzimea ofertei sale de servicii de consultanta in management, in domeniul tehnologiei, consultanta fiscala, pe aspecte de risc, precum si consultanta financiara… toate contribuind la capacitatea sa generala de a furniza servicii pentru tot spectrul de aspecte aferente consultantei in management pentru functia financiara”. 

Sursa: Kennedy Consulting Research & Advisory; Finance Management Consulting Marketplace 2011-2014 ;  Kennedy Information, LLC. Material reprodus sub licenta.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: